Stockholm Karate Cup- deltävling 2, Åkersberga

image1

Nio barn ifrån Stockholms Karate Klubb var i Åkersberga i lördags den 29/9 och deltog i Stockholm Karate Cup, deltävling 2. Det var Viktor, Arvid, Melek, Ida, Ellen, Anna, Tara, Tuva och Eva som gick upp tidigt och åkte långt för att få vara med och tävla i kata.

Barnen mötte hårt motstånd ofta i form av avancerade Dan- kator, men var trots det helt fokuserade på sin kata och gjorde sitt bästa i alla matcher! De peppade och hejade på varandra på ett fantastiskt sätt. Sammanhållningen och stämningen var på topp och dagen avslutades som traditionen bjuder, med Johannes Stålhammars supergoda fruktsallad! Denna gång Coachade Janina Hägg, med hjälp av föräldrarna Johan och Lisa.

Stockholm Karate Cup består av två deltävlingar där de fem högst placerade i respektive klass kommer att få förfrågan om deltagande i Finalen. Avsäger man sig sin plats så går frågan vidare till 6:an osv.

Barnen ser fram emot finalen där de kommer fortsätta att framföra kator som motsvarar deras egna Mon/Kyu- grad. Resultatlistan kan Ni se i dokumentet nedan:

SKC 2018 Resultat tabeller, kval 2

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s