Svenska Katapokalen, 10 mars 2018

IMG_3923

Svenska Katapokalen, den största kataturneringen i norra Europa arrangeras varje år sedan 1986. Runt 600 deltagare från tio länder deltar årligen i denna prestigefulla katatävlingen som är för barn, yngre juniorer, juniorer, seniorer och masters.

Klubbens 15 karatekas i åldrarna 7-13 år deltog i tävlingen som hölls i Eriksdalshallen. Humöret och den fina sammanhållningen var på topp hela förmiddagen. Våra fina barn, Kajetan, Viktor, Arvid, Joel, Vilgot, Alvin, Elsa, Tuva, Eva, Anna, Ida, Ellen, Melek, Joye och Vera var fokuserade och presterade på topp i en tuff konkurrens.

Det blev hela 8 medaljer! Debutanten Elsa, brons i klassen F7. Tuva, silver i klassen F9B. Ellen silver och Ida brons i klassen F11B. Vilgot brons i klassen P9B. Joel silver och Arvid brons i klassen P12B. Viktor brons i klassen P13B.

Tack igen, våra fina barn, ni håller ihop så fint och ni har lärt er att stötta och dela glädje med varandra. Tävlingscoacher Patricia, Lisa och Dan med assistans av Assem och Taqi är så stolta över er!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s