Solna Karate Cup, 23 Oktober 2016

skk-kids-2 skk-kids-1Solna Karate Cup gick av stapeln den 23 Oktober i Solnahallen som var fullsatt. SKK ställde upp med fem tävlanden i kata fördelade på tre grupper. Tävlingen är för barn, kadetter, juniorer, U21 och vuxna. Det är WKF regler med de anpassningar vi har i Sverige som hölls på 8 matchytor.

I gruppen flickor 9 år tävlade Ida och Ellen där inte mindre än 16 flickor från 9 klubbar ställde upp. Ellen var först ut och hon gjorde en fin insats, men mötte tufft motstånd redan i sin första match. Ida vann sin första match men mötte tufft motstånd i sin andra match.

I gruppen pojkar 10 år tävlade Arvid med 12 övriga deltagare från 9 olika klubbar. Arvid tog sig vidare till finalen genom att besegra 3 motståndare. I finalen mötte han Luka som vann med knappa 3:2 och Arvid fick en väl förtjänad silvermedalj.

I gruppen pojkar 11 år tävlade Viktor och Kajetan. Viktor gjorde en mycket fin insats som belönades med en bronsmedalj. Kajetan tog sig bestämt till finalen utan att förlora en enda flagga. I finalen gjorde han en stark insats men förlorade med knappa 2:3 vilket resulterade i en väl förtjänad silvermedalj.

Coacherna Patricia och Alex är stolta och gratulerar alla tävlanden som gjorde en jättefin insats och hade bra stöd från sina klubbkompisar och föräldrar. Vi vill även passa på att tacka organisatören för ett fantastiskt arrangemang! Vi hade alla jätteroligt!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s